Loading…
Se og les 2018 has ended
Back To Schedule
Tuesday, February 6 • 15:45 - 16:30
Formidlerforestillinger: Minst: Ikke gjør det med Helga Samset

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

 Ikke gjør det! er en fortellerforestilling med varme og humor om søskensjalusi ved skuespiller og forteller Helga Samset.

Litt om forestillingen:
Mammas mage var blitt alt for stor, men ellers var livet topp! Jeg fanget rumpetroll og lekte med bestevennen min. Men en dag tok Mamma meg på fanget: «Helga. Vi skal flytte.»
Jeg ville ikke flytte. Og jeg trengte ikke en ny søster. Hvordan takler et barn så store overganger?
«Ikke gjør det!» er en varm og sterk fortelling med mye humor. Den tar for seg søskensjalusi og ensomhet hos barn - følelser alle kan gjenkjenne, men som det ikke alltid er så lett å sette ord på.
Fortellingene kan gi et språk. Helga Samset tar utgangspunkt i egne opplevelser i denne forestillingen. Men kanskje er det sånn at de små fortellingene egentlig snakker om større ting. At det én har opplevd, handler om oss alle?
Oppfordring til læreren: Vær tilstede med ører og hjerte på forestillingen, og benytt muligheten i for og etterkant: Fortell fra da du selv var barn. Og la barna fortelle. De viktigste historiene er ofte tilsynelatende små. Men nettopp de kan romme så mye.


IKKE GJØR DET ! er utviklet i et samarbeid mellom Helga Samset, Den kulturelle skolesekken i Asker og Turnéorganisasjonen (Hedmark)v/Widar Aspeli
Produsent: Turnéorganisasjonen (Hedmark)v/Widar Aspeli

Artists
HS

Helga Samset

Helga Samset fra Telemark er en av Norges mest erfarne fortellere. Hun har gitt ut tre bøker og er en ettertraktet veileder, med bl.a. Prinsesse Märtha Louise på merittlisten. Hun mottok Statens Kunstnerstipend som første forteller i Norge. Hun er nå student ved forfatterutdanningen... Read More →


Tuesday February 6, 2018 15:45 - 16:30 CET
Terminus Welhaven

Attendees (2)